Dimarts, 15 Desembre 2015 01:00

El teu partit

 

Des del Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE) volem contribuir a construir una societat millor, més lliure, més igualitària i més solidària. Per açò, les nostres polítiques estan guiades pels valors de llibertat, igualtat i solidaritat. Uns valors que estan presents en totes les nostres accions, marquen el nostre pensament i donen sentit al projecte que defensem. Volem que qualsevol persona puga dur a terme la seua vida en llibertat i que puga fer-ho en igualtat de condicions, volem una societat on ningú se senta discriminat ni marginat.

En aquests moments, la situació actual requereix donar resposta a vells problemes però també a nous reptes i interrogants. Els socialistes valencians creiem en una democràcia més oberta, més participativa i transparent; creiem en una altra forma de fer política, centrada en els ciutadans, en les seues preocupacions i en la cerca de solucions. Per a nosaltres és fonamental formular un projecte al servei de la ciutadania i, per això, volem comptar amb la participació de tots per a elaborar un programa electoral compartit. Un programa realista i àmpliament discutit amb tots els valencians i valencianes per a articular un nou espai econòmic, un autogovern viable que parle d’igualtat i del gran problema que pateixen els ciutadans. El nostre objectiu és connectar amb la societatper a generar un projecte de canvi que siga fruit de l’esforç col·lectiu.

Després de 20 anys de governs del PP a la Comunitat Valenciana és necessari reconstruir-la, resetejar-la. Durant aquests anys s’han aconseguit nivells insostenibles d’atur, deute i exclusió social, i l’ombra de la corrupció planeja sobre les institucions valencianes. Reivindiquem la transparència, l’honradesa i l’exemplaritat com els tres antídots contra la corrupció i creiem que és necessària l’alternança higiènica en aquesta Comunitat.

L’alternativa dels socialistes valencians es basa en tres eixos principals que passen per la regeneració democràtica que acabe amb la desafecció de la política i la corrupció; una ferma aposta per l’economia real i, finalment, salvaguardar l’estat del benestar per a garantir la cohesió social i contribuir al creixement econòmic.

 

PSPV-PSOE Biar

Bústia de Suggerències
Buzón de Sugerencias
Xarxes Socials
psoe_biar Interessant inici de curs amb el nostre Secretari General i President de la G.V. XIMO PUIG https://t.co/ED7ZsOXQCz
psoe_biar RT @SocialistesVal: 🔴😷 Hui les farmàcies comencen a repartir mascaretes gratuïtes a majors de 65 anys i persones que formen part de grups d…
Últims vídeos
Núvol d'etiquetes
Hemeroteca

| Avís legal | Disseny web |